Image C4dead0d18ff8fa3c9e20f7c7db3efc23d8f3638ae9b2bce5700d310233d258e V
Image C4dead0d18ff8fa3c9e20f7c7db3efc23d8f3638ae9b2bce5700d310233d258e V Image 92e4a6c6cd4b44d30c433460b815ec2ac0f8a589a1fe402b3c495ec5c1dae3fa V Image Ab3db1107c7dbde9854dc126d2f140d913321b27ddce9079c4a52767d7d78701 V Image 06448a65cf68b66f192c79dd381e70304607ffcf6dc3908e652c54b17b24b87d V
  • February 25, 2016
  • Lajme

Kanë arritur paisjet e përfaqësueses së Kosovës në skijim.

Këto paisje janë financuar nga Ministria për Kulturë , Rini dhe Sport e Republikës së Kosovës dhe nga Departamenti i Sportit.