Sponsorët e Përgjithshëm:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekti “Çertifikimi i reagusëve vullnetarë në kërkim shpëtim brenda dhe jashtë pistave të skijimit

Sponsor Gjeneral:

 

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bëhu sponsor!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]