Përfaqësuesja e Kosovës për kategoritë e reja morri pjesë në garën ndërkombëtare të FIS-it për fëmijë “PIBA Cup” që u zhvillua me datë 09 dhe 10 Mars 2019 dhe ku garuesit patën një paraqitje mjat të mirë me këto rezultate:

 • Giant Slalom:
  • Lirika Deva – vendi 9 – U14
  • Enxhi Sefaj – vendi 14 – U14
  • Elena Hoxha – vendi 15 – U14
  • Vigan Buza – vendi 24 – U14
  • Klos Vokshi – vendi 27 – U14
  • Kiana Kryeziu – vendi 16 – U16
  • Era Deva – vendi 17 – U16
  • Dren Spahiu – vendi 13 – U16
  • Drin Kokaj – disq Run 1- U16
 • Slalom:
  • Lirika Deva – disq Run 2, (Run 1 ishte e 4-ta) – U14
  • Enxhi Sefaj – vendi 12 – U14
  • Elena Hoxha – vendi 11 – U14
  • Vigan Buza – vendi 9 – U14
  • Klos Vokshi – disq Run 1 – U14
  • Kiana Kryeziu – disq Run 1 – U16
  • Era Deva – vendi 15 – U16
  • Dren Spahiu – disq Run 1 – U16
  • Drin Kokaj – vendi 18 – U16

Rezultatet e plota mund të i gjeni në faqen zyrtare të FIS-it : REZULTATET