69330119 2398500433569786 3063769273689178112 O
69330119 2398500433569786 3063769273689178112 O 69153047 2398501786902984 2219509046963077120 N 69244684 2398501960236300 8437863367850328064 N 69262137 2398501436903019 2568326130167709696 O 69339341 2398501583569671 6948013902349205504 N 69358291 2398500563569773 7472269395889225728 N 69400030 2398501256903037 4235926609669914624 N
  • September 11, 2019
  • Lajme

Ka përfunduar seminari ndërkombëtar “FIS Leaders Seminar” i organizuar nga FIS në bashkëpunim me Federatën Skitare të Kosovës. Në këtë seminar morrën pjesë 36 anëtarë nga 18 vende të botës, president dhe sekretar të përgjithshëm të federatave të shteteve respektive.

Organizimi u vlerësua pozitivisht dhe profesional nga sekretarja e përgjithshme e FIS-it znj.Sarah Lewis dhe kordinatori i projektit z.Josef Zenhausern të cilët konfirmuan mbështetjen edhe më të fuqishme ndaj FSK-së dhe zhvillimit të sporteve të borës në Republikën e Kosovës.