Image 0 02 01 6e205875b65316fc0949fd92a9d700715e26b5d1f5fdf6ba19472040b34ce10a V
Image 0 02 01 6e205875b65316fc0949fd92a9d700715e26b5d1f5fdf6ba19472040b34ce10a V Image 0 02 01 472c4b04fcd63f7dfaac6eb4542e3facf10739310e19cebfc36e06a9b38ec0b5 V Image 0 02 01 F03450a541fb1ea637fd147abbce874fedcb9963a173b8ddd94c298195b9fa35 V Image 0 02 01 9b0f6ba250a10db891c95b9df3e30ea6560447f1a7735ba17e5681cbef1d8b47 V

Besnik Sokoli ka marrë rrugën për garën e Sllallomit që do të zhvillohet në Afrikën Jugore – Tiffindell, pastaj do të udhëtoj drejt Argjentinës – Cerro Catedral për garat në Sllallom dhe Sllallom të Madh. Në fund ai do të ndalojë në Kili – Antillanca për të garuar në tri kategori: Super G, Sllallom dhe Sllallom i Madh.

Federata Skitare e Kosovës i uron suksese në këto gara e të cilat janë të gjitha në kuadër të FIS-it.