FSK Kosova Logo
  • November 16, 2016
  • Lajme

Fiona Blaka Rusta do të merr pjesë në garën e Hemesdal-it në kuadër të FIS-it që do të mbahet nga datat 13.12.2016 deri më 15.12.2016 në dy diciplina: Super G dhe Sllallom i Madh.

Kjo do të jetë paraqitja e parë e Fionës nën petkun e FSK-së si garuese në ndonjë garë zyrtare të FIS-it.

Federata duke i dëshiruar suksese në këtë garë ju njofton se do të ju mbajmë të informuar rreth mbarëvajtjes së kësaj gare.