FSK Kosova Logo

Përfaqësuesja e Kosovës në skijim do të marr pjesë në Kampionatin Botëror të radhës që do të mbahet vitin e ardhshëm në muajin Shkurt, në St. Moritz të Zvicrës. Pjesëmarrja do të bëhet në 5 diciplina të skijimit:

  • Sllallom
  • Sllallom i Madh
  • Lëshim (Downhill)
  • Super-G, dhe
  • Kombinim Alpik

Pjesëtar i vetëm i përfaqësueses është garuesi Albin Tahiri, i cili vlerësohet të jetë në një formë të lartë dhe pritet që të tregojë suksese në këto gara.