Image 0 02 05 3e93d2e8cc44db28b3a872649662df969c1231e37d9c354f0823aad9b08bf0df V
Image 0 02 05 3e93d2e8cc44db28b3a872649662df969c1231e37d9c354f0823aad9b08bf0df V
Image 0 02 05 95976a5ac0947f653ca08bf0bf7459156593c690e0f9a05b4a37f1b26c2d878c V
Image 0 02 05 373a52431fde1a3dd68d9fd8e7023786a5b91ba65bcfc104ea46600ee08dc770 V
Image 0 02 05 C125b3e8f8c3cc809dbf1d37c89006f0f08c69ce22b92a670d5938ce0673a701 V
Image 0 02 05 3e93d2e8cc44db28b3a872649662df969c1231e37d9c354f0823aad9b08bf0df V Image 0 02 05 95976a5ac0947f653ca08bf0bf7459156593c690e0f9a05b4a37f1b26c2d878c V Image 0 02 05 373a52431fde1a3dd68d9fd8e7023786a5b91ba65bcfc104ea46600ee08dc770 V Image 0 02 05 C125b3e8f8c3cc809dbf1d37c89006f0f08c69ce22b92a670d5938ce0673a701 V

Me datën 15.10.2016 duke filluar nga ora 10:00 u mbajt Kuvendi Zgjedhor për kryesinë e re – Kryetarin, nën-Kryetarët(2) si dhe anëtarët e Bordit të FSK-së.

-Kuvendi u mbajt në frymën demokratike me pjesëmarrjen e 31 delegatëve nga 35 gjithësej si dhe me praninë e Departamentit të Sportit pranë Ministrisë për Rini, Kulturë dhe Sport si dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.

-Pasi që ushtruesi i detyrës, deri në këtë kuvend të kryetarit të FSK-së z.Milaim Kelmendi nuk kishte asnjë kundërkandidat dhe me përkrahjen e të gjithë delegatëve të pranishëm, me aklamacion u zgjodh si Kryetari i ri i Federatës Skitare të Kosovës me mandat 4 vjeçar. – Kryetari z.Milaim Kelmendi parashtroi planin e tij 4 vjeçar para të pranishmëve, si dhe u zotua në përmisimin e kushteve të skijimit në Republikën e Kosovës si dhe avancimin e mëtutjeshëm të tij në arenën ndërkombëtare.

-Nën-kryetarët janë:

  • Shyqri Mema dhe
  • Bujar Turjaka

-Përveq përzgjedhjes së kryetarit, u zgjodh edhe bordi i ri i FSK-së, ku rëndësi e veçantë i’u kushtua inkuadrimit të gruas në pozita vendim-marrëse në FSK.

Anëtarët e bordit janë:

  • Muhamet Dresha
  • Halil Xharavina
  • Naser Dedia
  • Imer Thaqi
  • Genta Domi
  • Ernest Sefaj
  • Qerim Azizi

Poashtu një vend në bord jetë i rezervuar për minoritetet.