Perfaqesuesja
Perfaqesuesja Adea Kollqaku Albin Tahiri Arbi Pupovci Fiona Rusta
  • November 17, 2018
  • Lajme

Përfaqësuesja e Kosovës për kategoritë e vjetra është duke qëndruar në Hintertux të Austrisë ku është duke zhvilluar përgaditjet sezonale para pjesëmarrjes në gara ndërkombëtare dhe asaj në Kampionatin Botëror “Are 2019”.