Kuvendi Image 003
Kuvendi Image 003 Kuvendi Image 001 Kuvendi Image 002 Kuvendi Image 004
  • November 24, 2018
  • Lajme

Sot duke filluar nga ora 10:00 në ambientet e shtëpisë së sporteve në Prishtinë është zhvilluar Kuvendi i Rregullt i Punës i FSK-së për vitin 2018.

 

-Në këtë kuvend të pranishëm ishin 22 delegatë nga 33 gjithsej.

U diskutua dhe u raportua për punën e bërë në vitin 2018, financat, pjesëmarrjen e parë në Olimipadën Dimërore PyeongChang 2018, pjesëmarrjen në Kongresin e 51-të të FIS-it dhe pranimi me të drejta të plota.

-Unanimisht u aprovuan dy propozicionet e garave për Kampionatin e Kosovës dhe Kupat Alpike.