Img 001
Img 001 Img 002 Img 003
  • December 29, 2018
  • Lajme

Federata e Skijimit e Kosovës në fillim sezonën e re 2018-2019 është duke ndërmarrë hapa në bashkëpunim me Qendrat e Skijimit në Republikën e Kosovës për ofrimin e kushteve, sigurisë dhe kualitetit në skijim në nivelet më të larta të mundshme për sportistët, qytetarët e Republikës së Kosovës si dhe të gjithë turistët.

Sot me datë 29 Dhjetor 2018 Presidenti i FSK-së z.Milaim Kelmendi qëndroi në Qendrën e Skijimit në Brezovicë ku u sigurua se edhe këtë sezonë Klubet e Skijimit do të kenë një tretman më të veçantë sa i përket akomodimit dhe skipasit.

Nesër FSK pritet të ketë takim me Qendrën e Skijimit “Arxhena” në Brod.