IMG 7603
IMG 7603 IMG 7604 IMG 7607 IMG 7610 IMG 7612 IMG 7614 IMG 7619 IMG 7629 IMG 7631 IMG 7640 IMG 7660 IMG 7672 IMG 7675 IMG 7678 IMG 7679 IMG 7681 IMG 7682 IMG 7694 IMG 7698 IMG 7702 IMG 7703 IMG 7711 IMG 7716 IMG 7722 IMG 7724 IMG 7725 IMG 7730 IMG 7732 IMG 7734 IMG 7743 IMG 7748 IMG 7753 IMG 7757 IMG 7762 IMG 7765 IMG 7770 IMG 7773 IMG 7780 IMG 7781 IMG 7786 IMG 7788 IMG 7792 IMG 7794 IMG 7800 IMG 7805 IMG 7810 IMG 7813 IMG 7819 IMG 7823 IMG 7824 IMG 7830 IMG 7836 IMG 7838
  • December 22, 2018
  • Lajme

Sot me datë 22.12.2018 në ambientet e Hotel “Sirius”, FSK organizoi ceremoninë e shpalljes së Laureatëve të Skijimit për sezonën 2017-2018.

Në këtë ceremoni morrën pjesë sportistë, prindër, trener dhe mysafirë nga Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport z.Daut Thaqi, Drejtori i Departamentit të Sportit z.Ibër Alaj, Presidenti i Komitetit Olimpik z.Besim Hasani, President dhe Sekretar të Federatave të sporteve të tjera.

-U ndanë çmime dhe diploma për të gjithë garuesit të cilët arritën sukseset më të mëdha në sezonën e fundit, ndër ta veçojmë:

  • Arbi Pupovci – Vendi I – Kategoritë e vjetra – M
  • Adea Kollqaku – Vendi I – Kategoritë e vjetra – F

Përveq sportistëve u ndanë çmime edhe për:

  • Punëtori i vitit: Mentor Maloku
  • Referi i vitit: Gazmend Loshi
  • Treneri më i mirë: Agim Pupovci
  • Treneri më i mirë për Kategoritë e reja: Feim Kollqaku

Poashtu u nderuan me mirënjohje edhe bashkëpuntorët si dhe kontribuesit në zhvillimin e sportit të skijimit.

Federata Skitare e Kosovës në krye me Presidentin z.Milaim Kelmendi i uron të gjithë për arritjet e tyre dhe suksese në sezonën e re 2018-2019!

Fotograf: Shpend Ahmeti ©