• December 31, 2018
  • Lajme

FSK ju njofton se Seminari për Mësues, Trenerë dhe Referë, me Kalendarin e garave i paraparë të mbahet në datat 4, 5 dhe 6 Janar shtyhet për arsye të pamundësisë së ardhjes së ligjëruesve në këtë kohë festash.

-Ky Seminar do të mbahet me datë 8, 9 dhe 10 Mars 2019.

Faleminderit për mirëkuptim!