FSK Kosova Logo
  • December 26, 2015
  • Lajme

Me datë 26.12.2015 duke filluar nga ora 09:00 u mbajt mbledhja e bordit të Federatës Skitare të Kosovës ku u aprovuan njëzëri këto pika :

  • Aprovimi i propozicioneve të garave për Kupa dhe Kampionatin e Kosovës
  • Aprovimi i grupmoshave (kategorive) sipas rregullave të FIS-it
  • Aprovimi i Kalendarit të garave për vitin 2016
  • Marrja e vendimit për blerjen e paisjeve skitare
  • Marrja e vendimit për përgjegjësinë dhe kthimin e paisjeve
  • Marrrja e vendimit për garuesit e reprezentacionit që jetojnë jashtë Kosovës
  • Propozim për përgatitjen e një rregulloreje disiplinore për skitarët, trenerët, referët dhe përfaqësuesit e klubeve
  • Ndryshimi i llogos së Federatës Skitare të Kosovës

 

Duke ju uruar Festat e fund vitit ju përshendesum deri në informacionet e reja.