IMG 3987
 • December 26, 2015
 • Lajme

Sot në ambientin e hotelit ‘Sirius’ u mbajt ceremonia e shpalljes së më të mirëve për vitin 2015 , ku pjesë e tyre ishin skitarët , skitaret e të gjitha kategorive , trenerët , referët dhe klubet skitare të Republikës së Kosovës.

 

Ceremonia filloi me një minut heshtje në nderim të jetës dhe veprës së të ndjerit Prof. Hajrush Demaj i cili ndrroi jet papritmas këtë vit.

 

-Shpallja e skiatorëve dhe skiatoreve nxorri në pah garuesit më të mirë në Kampionatin e Skijimit të Kosovës dhe Kupave Alpike.

Ndër skiatorët/et më të mirë për këtë vit ishin :

 • Alba Kokaj – 384 pikë
 • Arbi Pupovci – 561 pikë
 • Venesa Gjurkaj – 295 pikë
 • Gentrit Bajrami – 296 pikë
 • Euron Kapuqi – 330 pikë
 • Eron Burri – 345 pikë

Traineri më i mirë i të gjitha kategorive : Agim Pupovci

Referi më i mirë : Fadil Sopi

Punëtori më i mirë : Sehar Gjurkaj

 

Tre klubet më të sukseshme ishin :

 1.  K.S. “ALPI” – 5845 pikë
 2. K.S. “PRISHTINA” – 4325 pikë
 3. K.S. “PASHTRIKU” – 3195 pikë

Poashtu u ndanë mirënjohje për kontributin e dhënë Departamentit të Sportit të Kosovës , Mjeteve të informimit, Qendrave Skitare, Dyqaneve Sportive etj..