DSC01539
  • December 15, 2015
  • Lajme

Njoftim

Ju njoftojmë se me datën 17.12.2015 Reprezentacioni i Kosovës me kategoritë e vjetra me përbërje:

1. Venesa Gjurkaj

2. Adea Kollqaku

3. Dardan Pupovci

4. Euron Burri

5. Sehar Gjurkaj – trener

6. Muhamet Dreshaj – udhëheqës i rrugës

 

Udhëton në Turqi ku do të marrin pjesë në dy gara të organizuara nga Federata e Turqis të cilat poentohen nga FIS-i. e ato janë:

1. Pallondoken Kup në Erzurum dhe

2. Sarikamis Kup në Kars

Udhëtimi bëhet me datë 17.12.2015 në ora 09.00 nga Aeroporti Adem Jashari dhe kthimi me datë 24.12.2015 në ora 20.00.