FSK Kosova Logo

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Qendrën Skitare Boge, ku ishte e paraparë të mbahet Kupa e Rugovës më 09.01.2016 dhe Kupa e Alpeve Shqipëtare më 10.01.2016, këto gara anulohen! 

 

Për garën e radhës do të ju njoftojmë me kohë.

 

Faleminderit për mirëkuptim.

 

Federata Skitare e Kosovës