FSK Kosova Logo

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.02.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016.

Me datë  04.02.2016 në ora 19:30 në hotel “Hotel Arxhena” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqësues  të  klubeve dhe  tërheqja e numrave të garuesëve.

 

Për akomodim ju lutem kontaktoni në këtë numër : 044 402 368 – Hotel Arxhena