Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V
Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V
Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V

Sonte në orët e mbrëmjes u mbajt mbledhja e bordit të Federatës Skitare të Kosovës, ku u morrën vendime shumë të rëndësishme siç janë:

  • U miratua programi i garave për vitin 2016/2017
  • Pjesëmarrja në Kampionatin Botëror në St. Moritz në Zvicër me skijatorin Albin Tahiri
  • Pjesëmarrja në lojërat Olimpike dimërore në Erzurum të Turqisë nën patronatin e Komitetit Olimpik, si dhe
  • Pjesëmarrja nëpër garat tjera ndërkombëtare

Poashtu u morr vendim që me datën 15 tetor duke filluar nga ora 10:00 të mbahet kuvendi zgjedhor për përzgjedhjen e udhëheqësisë së FSK-së.