Image 0 02 01 2d79a9cf9a296c9fe264cd467ee3b2726938e48253f6205c4f92077afc43dc1b V
Image 0 02 01 2d79a9cf9a296c9fe264cd467ee3b2726938e48253f6205c4f92077afc43dc1b V Image 0 02 01 2863a58a0df83d77a48edbdea975df48349996b85fbb8ed318993fb6568156ec V Image 0 02 01 04a12258b587c0ccfe6dfd4849af251ba383311f5f1d15a40ca21480f545ceef V Image 0 02 01 8cc722c79c65a148f961602418319203c1a839816977b13c59a912c7ec0c6494 V Image 0 02 01 C0abd4e2ced0ef14a5315b32a15eafe367cdf4401991f6be5bc4ba6317b52ecf V Image 0 02 01 81f00424fda7d3ad63e8a49663f3afaf72d5875cd2ceefbc8f2e80426b3525c0 V
  • September 2, 2016
  • Lajme

Ushtrimet fizike janë njëra nga komponentet kryesore për të qenë i suksesshëm në paraqitjet e një skiatori/e, dhe si çdo garues Albin Tahiri është duke vazhduar me pregaditjet e duhura për stinorin e ri dimëror të garave.