20180120 132421
20180120 132421 Received 10210821950281279 Received 10210821954001372

Edhe pse moti ishte i vështirë me reshje të mëdha bore i cili e përcjelli gjatë gjithë kohës organizimin e Kampionatit të Kosovës për kategoritë e reja, ai doli tejet i sukseshëm dhe i kënaqshëm mbi pjesëmarrjen.

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-per-te-rinje.xls” download=”all” viewer=”microsoft” text=”Rezultatet e Kampionatit të Kosovës për të rinjë 20 Janar 2018″]