Sot Albini kishte ushtrimet para garës së nesërme në diciplinën e lëshimit. Në video mund të ndiqni garuesin e Kosovës me nr. 83 teksa përfundon lëshimin e tij.

FSK i uron suksese në garat e nesërme dhe pasnesërme.