1
1 2 ???????????????????????????????????? 4 3

Garuesi i përfaqësueses së Kosovës në skijim i cili që do të e përfaqësojë Republikën e Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore 2018 që do të mbahen në PyeongChang tashmë është duke vazhduar me përgaditjet në borë në qendrën e skijimit, Molltaler Gletcher të Austrisë(3000m LMD), së bashku me një ekip slloven, e të cilat janë rrjedhojë e fazës përgaditore për LOD. -“Përgatitjet po shkojnë sipas planit. Gjatë verës kam bërë përgatitje fizike si vrapim dhe në fitnes dhe tani është koha të përgatitem në borë.” – ka shtuar Albini.

 

Ai ka bërë një intervistë me Komitetin Olimpik të Kosovës dhe ka treguar më shumë rreth këtyre përgaditjeve, pjesëmarrjen në LOD PyeongChang 2018 si dhe për marrjen e bursës Olimpike “PyeongChang 2018”.

Për ta lexuar intervistën e plotë vizitoni faqen zyrtare të KOK-ut: Intervista e plotë e Albin Tahirit për KOK-un