Fiona
Fiona

Garuesja e përfaqësueses së Kosovës Fiona Rusta është kandidate potenciale për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 që do të zhvillohen në Korenë e Jugut.

Ajo është duke u përgaditur për sezonën që po afron për të marr pjesë në garat të cilat do të i’a mundësojnë arritjen e kuotës Olimpike dhe pjesëmarrjen në LOD.