DSC 1846
DSC 1846 DSC 1861 DSC 1877 DSC 1884 DSC 1917 DSC 1994 DSC 2059 DSC 2076 DSC 1958 DSC 1959 DSC 1996 DSC 1982 DSC 1973 DSC 2118 DSC 2111 DSC 2110 DSC 2105 DSC 2113 DSC 2120

Këtë vikend në Boge të Rugovës u mbajtën dy garat e para të vitit 2017 të parapara me Kalendarin e Garave të FSK-së:

  1. “Kupa Memoriale Hajrush Demaj”
  2. “Kupa e Alpeve Shqipëtare”

Këto dy gara ishin për kategoritë e reja në diciplinën e Sllallomit.

– Kupa Memoriale Hajrush Demaj u mbajt me datën 07.01.2017  duke filluar nga ora 10:00 në nderim të ish-Kryetarit të FSK-së dhe një kontribuesi të madh për sportin e skijimit!

Rezultatet për “Kupën Memoriale Hajrush Demaj” : Kupa Memoriale “Hajrush Demaj”

 

– Kupa e  Alpeve Shqipëtare u mbajt me datën 08.01.2017  duke filluar nga ora 11:00.

Rezultatet për “Kupën e Alpeve Shqipëtare”: Kupa e Alpeve Shqipëtare