DSC 1762
DSC 1762 DSC 1807 DSC 1808 DSC 1809 DSC 1811 DSC 1816 DSC 1819 DSC 1823 DSC 1869 DSC 1873

Javën që lamë pas u mbajt gara e radhës “Kupa e Dëshmorëve të Kombit” në kuadër të kalendarit të garave të FSK-së për vitin 2016/2017. Kjo garë ishte në disciplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë dhe u mbajt në qendrën skitare “Arxhena” në Brod të Dragashit.

Ditën e parë më 14.01.2017 u mbajt gara për kategoritë e reja – Shpresat deri tek Pioneret/ët e Vjetër/a, kurse ditën e dytë për kategoritë e vjetra – Junioret e Reja deri tek Seniorët/et.

 

Rezultatet nga gara e zhvilluar mund t’i shihni këtu: Rezultatet nga Kupa “Dëshmorët e Kombit” .