FSK Kosova Logo

-Federata Skitare e  Kosovës  me datë 07.01.2017  në Boge të Pejës, organizon Kupën Memoriale “HAJRUSH DEMAJ” në disciplinën e Sllallomit  për kategoritë e reja (Shpresat – Pioneret e vjetra), sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  për vitin 2017.

Me datë 06.01.2017 (e Shtunë) në ora 19:00 në hotel “Ke Luani” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqësues  të  klubeve dhe bëhet tërheqja e numrave të garuesëve.

Me datë 07.01.2017 garë për kategoritë e reja,

  • në ora 09:oo deri 09:30 min. shiqimi i shtegut
  • në ora 09:30  min.  bëhet hapja solemne,
  • në ora 09:40 min. fillimi i garës,
  • në ora 15:30 min. shpallja e fituesve.

 

-Federata Skitare e  Kosovës  me datë 08.01.2017  në Boge të Pejës, organizon Kupën e Alpeve Shqipëtare në disciplinën e Sllallomit  për kategoritë e reja (Shpresat – Pioneret e vjetra), sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  për vitin 2017.

Me datë 07.01.2017 (e Shtunë) në ora 19:00 në hotel “Ke Luani” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqësues  të  klubeve dhe  tërheqja e numrave të garuesëve.

Me datë 08.01.2017 garë për kategoritë kategoritë e reja,

  • në ora 09:oo deri 09:30 min. shiqimi i shtegut
  • në ora 09:30  min.  bëhet hapja solemne,
  • në ora 09:40 min. fillimi i garës,
  • në ora 15:30 min. shpallja e fituesve.

 

Vërejtje për klubet: Klubet gjatë paraqitjes së garuesve kanë obligim që së bashku me listën e garuesve të dorzojnë edhe librezat e garuesve. Para tërheqjes së numrave startues të bëjnë  pagesën për startim të secilit garues nga 2 eu. që do të marrin pjesë, gjithashtu para tërheqjes së numrave startues secili klub duhet të bëjë pagesën prej 50,oo eu, si kaucion për numra startues, të cilat u kthehen klubeve nëse i kthejnë  të gjithë numrat të cilët i kanë marrë fillimisht.