Federata Skitare e Kosovës ju njofton se për shkak të parashikimit të kushteve atmosferike që do të mbajnë në fundjavën me datat 17 dhe 18 Mars 2018 nuk mund të ketë kushte optimale për të organizuar një garë sipas standarde të FSK-së dhe FIS-it, atëherë “Kupa e Breozvicës” shtyhet për fundjavën pasuese. Për datën e saktë të kësaj gare do të njoftoheni me kohë nga FSK.

Faleminderit për mirëkuptim.