Federata Skitare e Kosovës njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, mediat, klubet e skijimit dhe të gjithë sportdashësit e skijimit se eventi/organizimi i ashtuquajtur “SnowJam” i cili po mbahet këtë fundjavë me datat 10 dhe 11 Mars 2018 në Brezovicë nuk është nën ombrellën e FSK-së dhe si i tillë për FSK-në nuk është i vlefshëm.
Faleminderit për mirëkuptim,
Federata Skitare e Kosovës