20180227 135533
20180227 135533 20180227 135553 20180227 135606 20180227 135623
  • February 27, 2018
  • Lajme

Tani edhe zyrtarisht që nga sot Kosova ka edhe 3 shtigje të skijimit të homologuara ndërkombëtarisht nga Federata Ndërkombëtare e Skijimit(FIS).

Tri shtigjet gjinden në Qendrën e Skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit dhe janë të dy disciplinave: 2 x SL (Sllallom) dhe GS (Sllallom i Madh).

Këto homologime janë hapi i parë drejt organizimit për herë të parë të një gare ndërkombëtare të FIS-it në Republikën e Kosovës.