Image 0 02 05 0a1a325272cc4b35a790885d83b0206b6476e214c396e70a7e44a2e67a1d5a33 V
Image 0 02 05 0a1a325272cc4b35a790885d83b0206b6476e214c396e70a7e44a2e67a1d5a33 V Image 0 02 05 C809ea052ab0ef5c0c69781ccf8d6a0edd62862ac54a13c1f55d5804bef9cfe4 V Image 0 02 05 6ef7da55fe11189ebf7076eb5f2927fab8cda78fc6f8b324ccb967dfd83b3c7e V

Pas shumë viteve pritje dhe mungesë të pranisë së Federatës së Skijimit të Kosovës në qendrën e skijimit “Brezovica” që nga sot kjo pritje i takon së kaluarës!

-Pas një pune dhe insistimi direkt nga kryetari i Federatës Skitare të Kosovës z.Milaim Kelmendi që Federata Skitare e Kosovës të jetë zyrtarisht e vendosur me zyrën e saj të përhershme në qendrën e skijimit në Brezovicë, nga sot ai qëllim është realizuar. Kjo zyre do të bëhet një pikë organizative shumë e rëndësishme për sportin e skijimit dhe garat në përgjithësi që priten të mbahen në Brezovicë.

Kjo arritje nuk ishte aspak e lehtë, por me vendosshmërinë e madhe të kryetarit z.Milaim Kelmendi që FSK të jetë e pranishme në Brezovicë, pas takimeve me zyrtarët e qendrës, ai realizoi një objektiv të pamundur në rrethanat e krijuara pas luftës së fundit në Republikën e Kosovës.

Kryetari z.Milaim Kelmendi: FSK nuk do të ndalojë për asnjë moment të sjell risi dhe freski në sportin e skijimit!

FSK duke i uruar të gjithë për këtë arritje, e sheh si një sukses të madh për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, e posaqërisht për sportisët dhe sportdashësit e skijimit!