Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V
Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V Image 0 02 05 475fcb432f67e677a275e82afc44677f5a9f24094a68134c086d87747dd568d3 V Image 0 02 05 409c4793134fd9899798f1be6ed1555b18cd4acfb218eb76b2cea0bebe98dfe6 V Image 0 02 05 Ecb80ca458d1d24aa25653ffeecb8c045dd0c1dda0ff4614d1473b47f1e07be6 V

Sot ka arritur kontigjenti me paisje të reja për ski dhe snowboard, të cilat do të ofrojnë kushte me të mira për organizimin e garave kualitative në rangun e garave të FIS-it.

Janë sjellë paisjet e reja për organizimin e garave në snowboard, të cilat do të jenë risi këtë vit për FSK-në.

FSK në vazhdimësi është duke bërë përpjekje për ngritjen e cilësisë së skijimit Kosovar, i cili është një ndër synimet kryesore të Bordit Ekzekutiv të FSK-së në krye me kryetarin z.Milaim Kelmendi.