Image 0 02 04 Dbeb6d3b4aff8faac2747e74ac21e7fb8d0bc180683d8d75acf653743b298e71 V
Image 0 02 04 Dbeb6d3b4aff8faac2747e74ac21e7fb8d0bc180683d8d75acf653743b298e71 V Image 0 02 04 7aa470135536670144885d2fae28aea309aaaee34b7a928a9642551154a93719 V

Skijimi Kosovar që nga sot do të përfaqësohet edhe përtej oqeanit Atlantik, më saktësisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanadë.

-Bëhet fjalë për garuesin e kategorisë së Seniorëve Besnik Sokoli. Në garën e fundit ai është pozicionuar si i 19-ti në kategorinë e tij(Seniorëve) kurse para saj ai ishte fitues i medaljes së artë. Kurse në listën e përgjithëshme ai është pozicionuar i 148 nga 8197 garues.

 

Ne i dëshirojmë shumë suksese në garat e mëtutjeshme nën petkun e Republikës së Kosovës!