Image 0 02 05 B2731c69557e9209c42088c884029b47fee5f9c1493a8c7be13ea5f4505b1de9 V
Image 0 02 05 B2731c69557e9209c42088c884029b47fee5f9c1493a8c7be13ea5f4505b1de9 V
Image 0 02 05 98426b8be48898d29a9a48c7e2601a47c1b85c57f5bca06c15b4456504ae93ec V
Image 0 02 05 B2731c69557e9209c42088c884029b47fee5f9c1493a8c7be13ea5f4505b1de9 V Image 0 02 05 98426b8be48898d29a9a48c7e2601a47c1b85c57f5bca06c15b4456504ae93ec V

Është fjala për garuesen Fiona Blaka Rusta e cila nën udhëheqjen e babait të saj z.Tahir Blaka që nga data e sotshme 04 Tetor 2016 i është bashkangjitur reprezentacionit të Skijimit të Kosovës.

Federata e Skijimit të Kosovës ka mirëpritur këtë afirmim dhe shpreh gadishmërinë për afrimin e çdo skijatori nën petkun e federatës, ka shtuar kryetari i FSK-së z.Milaim Kelmendi.

Me këtë lajm FSK edhe një herë falënderon familjen Rrusta për vendimin e marrë.