FSK Kosova Logo

Ju njoftojmë se me datën 6 dhe 7 shkurt 2016 mbahet gara e FIS-it në Maqedoni – Kodra e Diellit(Popova Shapka) për kategorinë e seniorëve në disiplinën Sllallom dhe Sllallom i Madh.

Në këtë garë do të marrin pjesë :

  • Milot Vokshi – Trener i reprezentacionit
  • Naser Dedia – Ndihmës trener
  • Bujar Turjaka – Udhëheqës i rrugës

Garuesit :

  • Albin Tahiri
  • Dardan Pupovci
  • Eron Burri
  • Egzon Xharavina