FSK Kosova Logo

Sot me datë 28.06.2016 duke filluar nga ora 20:00 në Boge të Rugovës do të mbahet mbledhja e bordit të FSK-së me trenerët e klubeve skitare të Kosovës, ku do të diskutohen shumë qështje të rëndësishme për sportin e skijimit në përgjithësi.

Ndër qështjet për diskutim janë :

  • Avancimi i sportit të skijimit
  • Shqyrtimi i punëve nëpër klube etj.

FSK fton të gjithë klubet dhe trenerët për një diskutim konstruktiv që do të shërbejë për përmisimin dhe avancimin e sportit të skjimit në Kosovë.