Me datë 08.03.2020, u zhvillua gara “Kampionati i Kosovës” për të rinjë  në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod, Dragash për kategoritë U8-U10-U12 në disiplinën  Sllallom i madh (GS) ndërsa kategoria  U14 dhe U16 në Sllallom (SL).

 

Më poshtë mund të gjeni rezultatet zyrtare nga kjo garë:

 

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/05-Final-Results-Kampionati-dita-2-1.pdf” download=”all”]
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/05-8-Mars-2020-Ranking-Final-U14-U16-W.pdf” download=”all”]
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/06-8-Mars-2020-Final-Ranking-U14-U16-M.pdf” download=”all”]