Me datë 17.01.2021, në bashkëpunim me Komunën e Deçanit u organizua gara promovuese ‘Kupa e Gjeravicës 2021’ në disiplinen e sllallomit të madh(GS).

Edhe pse situata me pandeminë Covid-19 sfidoi organizimin e garës, gjithëçka shkoi sipas planit dhe gara u përfundua me sukses.

 

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/01/Rezultatet.pdf” download=”all”]