Me datë 07.03.2020 në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod, Dragash, u zhvillua gara “Kampionati i Kosovës” për të rinjë në disiplinën SL për kategoritë U14 dhe U16, kurse në disiplinën GS për kategoritë U8-U10-U12.

Më poshtë mund të gjeni rezultatet zyrtare nga kjo garë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/05-Kampionati-i-Kosoves-Final-Results.pdf” download=”all”] [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/05-7-Mars-2020-Ranking-Final-U14-U16-W.pdf” download=”all”] [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2020/03/06-07-Mars-2020-Final-Ranking-U14-U16-M.pdf” download=”all”]