271583772 2049720331861567 6233710753182048066 N
271583772 2049720331861567 6233710753182048066 N 271662306 272681138123302 374686628447704579 N 271659418 930127377706215 3003607906464795068 N 271648885 966475640939201 4381654383067329266 N 271648095 350992719872586 4542647722439387940 N 271646825 5404897412858241 5793828310402308678 N 271613706 478979367077103 8742871720319931904 N 271607955 470478001318400 4108039106177250900 N 271606086 480139686824720 4559255364554663533 N

Këtë të diele vazhdoj organizimi i garës Kupa Memoriale “Hajrush Demaj 2022″ për kategoritë U8, U10 dhe U12 në disiplinën e Sllallomit të Madh (GS). Në këtë garë morrën pjesë 37 garues nga 7 klube të ndryshme të Republikes së Kosovës, rezultatet e të cilëve mund të i gjeni më poshtë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/01/FinalResults_KM_HajrushDemaj_U8-2.pdf” download=”all”] [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/01/FinalResults_KM_HajrushDemaj_U10_U12-1.pdf” download=”all”]