Fundjavën që lam pas me datë 29 dhe 30 Janar 2022, në Qendrën e Skijimit “Arxhena”, Federata Skitare e Kosovës organizoi Kampionatet e Kosovës për grupmoshat e reja nga U8 deri në U16, në të dy disiplinat e skijmit alpik, Sllallom (SL) dhe Sllallom i Madh (GS).

Këto kampionate ishin shumë të suksesshme duke pasur parasysh pjesëmarrjen e mbi 70 garuesve nga 9 klube të skijimit, të cilët arritën rezultate të jashtëzakonshme të cilat mund të i gjeni më poshtë:

 

1. Kampionati i Kosovës për grupmoshat U8, U10 dhe U12 në disiplinën e GS (zëvendësim për SL)

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/02/OfficialRanking_KampionatiKosoves_GS_SL_U8_U10_U12.pdf” download=”all”]

2. Kampionati i Kosovës për grupmoshat U14 dhe U16 në disiplinën e  SL

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/02/OfficialRanking_Kampionati_i_Kosoves_2022_U14_U16_SL.pdf” download=”all”]

3. Kampionati i Kosovës për grupmoshat U8, U10 dhe U12 në disiplinën e GS

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/02/OfficialResults_KampionatiiKosoves_GS_U8_U10_U12.pdf” download=”all”]

4.Kampionati i Kosovës për grupmoshat U14 dhe U16 në disiplinën e GS

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/02/OfficialResults_KampionatiiKosoves_GS_U14_U16.pdf” download=”all”]