20190113 104305
20190113 104305 20190113 104317 20190113 104332 20190113 104339 20190113 104350 20190113 104357 20190113 104423 20190113 104426 20190113 104437

Me datë 13.01.2019 u organizua gara, Kampionati i Kosovës për kategoritë e reja në disiplinën e Sllallomit (për kategoritë U14 dhe U16, si dhe Sllallom i Madh për kategoritë U8, U10 dhe U12).

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2019/01/REZULTATET-KAMPIONATI-I-KOSOVES-KATEGORITE-E-REJA-SLLALLOM-SL.pdf” download=”all”]