20210123 104152
20210123 104152 20210123 104128 20210123 104121 20210123 104022

Me datë 23.01.2021 u organizua gara ”Kupa Memoriale Hajrush Demaj 2021” për kategoritë e reja në disiplinen e Sllallomit të Madh(GS) .

Në këtë garë morrën pjesë 8 klube me 43 garues nga të gjitha kategoritë e reja dhe arritën këto rezultate:

 

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/01/Rezultatet-Zyrtare-Kupa-Memoriale-Hajrush-Demaj-2021-1.pdf” download=”all”]