A9E0F1F5 1098 4A9D BFC1 BFFBF27E3AF8

Me datë 07.03.2021 u zhvilluan garat ndërkombëtare FIS CHI “DARDANIA CUP” në disiplinen e Sllallomit të madh (GS) dhe asaj të Sllallomit (SL), në Qendrën Skitare “Arxhena” në Brod të Dragashit.

Në këto gara morrën pjesë 45 garues nga 6 shtete të ballkanit dhe evropës!

Rezultatet zyrtare mund të i gjeni më poshtë:

GS:

1. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/GS-MEN-U14.pdf” download=”all”]

2. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/GS-WOMEN-U14.pdf” download=”all”]

3. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/GS-MEN-U16.pdf” download=”all”]

4. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/GS-WOMEN-U16.pdf” download=”all”]

 

SL:

1. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/SL-M.pdf” download=”all”]

2. [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/SL-W.pdf” download=”all”]