Rezultatet – Kampionati I Kosoves 2021 & Kupa Brezovica 2021

Fundjavën që lam pas, me datë 27 dhe 28 Mars 2021 në Qendrën e Skijimit “Arxhena” u zhvilluan 5 gara të skijimit në dy disiplina, atë të Sllallomit të Madh (GS) dhe Sllallomit (SL).

 

-Fillimisht me datë 27 Mars duke filluar nga ora 10:00 u zhvillua Kampionati i Kosovës për grupmoshat e reja U8, U10 dhe U12 (për U14 dhe U16 u morrën për bazë rezultatet nga gara ndërkombëtare FIS CHI “Dardania Cup”). Kampionati i Kosovës për këto grupmosha u organizua vetëm në disiplinën e GS sipas rregulloreve të FSK-së dhe FIS-it.

Rezultatet nga këto gara mund të i gjeni në linqet më poshtë:

1.Kampionati i Kosovës – GS – U8, U10, U12:
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/Rezultatet_KampionatiKosoves_GS_U8_U10_U12.pdf” download=”all”]

2.Kampionati i Kosovës – GS(SL) – U8, U10, U12:
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/Rezultatet_KampionatiKosoves_GS_SL_U8_U10_U12.pdf” download=”all” text=”Download”]

-Në vazhdim me datë 28 Mars u zhvilluan 3 gara një pas një për grupmoshat e vjetra U18, U21 dhe U30, dy Kampionate të Kosovës, njëri në GS dhe tjetri në SL si dhe Kupa Alpike “Brezovica 2021”.

 

Rezultatet nga këto gara mund të i gjeni në linqet më poshtë:

1.Kampionati i Kosovës – SL U18, U21, U30:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/Rezultatet_KampionatiKosoves_SL_U18_U21_U30.pdf” download=”all”]

2.Kampionati i Kosovës – GS U18, U21, U30:
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/Rezultatet_KampionatiKosoves_GS_U18_U21_U30.pdf” download=”all”]

3.Kupa Alpike ”Brezovica 2021” – SL U18, U21, U30:
[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2021/03/Rezultatet_Kupa_Brezovica2021.pdf” download=”all”]