52924207 2096318867121279 2372421006665973760 O
52924207 2096318867121279 2372421006665973760 O 53006184 2096294353790397 3772818943480168448 O 53429856 2096294417123724 2685011857500012544 O 52843722 2096294220457077 6872538038329671680 O 52929820 2096318900454609 4084522763308498944 O 52720913 2096318697121296 3643306407987511296 O 53716323 2096318323788000 1477630691565895680 O 52917276 2096318370454662 1376382880581681152 O 52922948 2096318290454670 5316407288896946176 O 53270737 2096318497121316 9047913676396298240 O 53578819 2096318460454653 3297182956472238080 O 53176183 2096319290454570 8304604014557790208 O 52851303 2096319273787905 3137809596429631488 O

Fundjavën e kaluar me datë 02 dhe 03 Mars 2019 në Qendrën e Skijimit në Brezovicë u organizua Kampionati i Republikës së Kosovës në skijim për kategoritë e vjetra, U-18 e lartë. Këto gara rezultuan tejet të suksesshme dhe pati një numër të kënaqshëm të garuesve.

-Këtë organizim e nderuan me praninë e tyre edhe:

  • Presidenti i Komiteti Olimpik të Kosovës z.Besim Hasani,
  • Këshilltari i Lartë i ministrit z.Daut Thaçi,
  • Drejtori i Departamentit të Sportit z.Ibër Alaj,
  • Nën-Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z.Gazmend Maxhuni, dhe
  • Phd. Tracey Taylor – Eksperte për sferën e Burimeve Njerëzore

-Me datë 02.03.2019 u organizua Kampionati në disiplinën e Sllallomit të Madh – GS, rezultatet e të cilës garë mund të i gjeni më poshtë:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [250.23 KB]

-Me datë 03.03.2019 u organizua Kampionati në disiplinën e Sllallomit – SL, rezultatet e të cilës garë mund të i gjeni më poshtë:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [242.30 KB]

-Poashtu me datë 03.03.2019 u organizua edhe gara e mbetur për kategoritë e vjetra, Kupa Memoriale “Hajrush Demaj” në disiplinën e Sllallomit – SL, rezultatet e të cilës garë mund të i gjeni më poshtë:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [242.30 KB]