Screenshot 20190311 155237
Screenshot 20190311 155237 Screenshot 20190311 155218 Screenshot 20190311 155200

Ditën e Shtunë me datë 09.03.2019 në Bjeshkët e Belegut në Deçan, FSK në bashkëpunim me Komunën e Deçanit dhe Departamentit të Sportit – Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport, organizuan garën me karakter promovues Kupa Alpike “Gjeravica 2019”.

-Këtë garë nga afër e përcollën edhe figurat më të larta të shtetit të Republikës së Kosovës si Kryeministri z.Ramush Haradinaj, Ministri i Infrastrukturës Dr.Pal Lekaj, Deputeti i Kuvendit z.Daut Haradinaj, Drejtori i Departamentit të Sportit z.Ibër Alaj, Kryetari i Komunës së Deçanit z.Bashkim Ramosaj si dhe pjesëtarë të tjerë të spektrit politik e publik.

-Kjo garë u zhvillua në disiplinën e Sllallomit të Madh – GS , për të gjitha kategoritë dhe rezultatet mund të i gjeni më poshtë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2019/03/REZULTATET-KUPA-GJERAVICA-2019-GS-09.03.2019.pdf” download=”all”]