Pas një bashkë-organizimi të sukseshëm të Federatës Skitare të Kosovës dhe Komunës së Deçanit u mbajt gara me qëllim promovues “Kupa e Gjeravicës 2018″. Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/03/Rezultatet-Kupa-e-Gjeravices-2018.xls” download=”all” viewer=”microsoft” text=”Rezultatet – Kupa e Gjeravicës 2018″]