Received 1365213533542404
Received 1365213533542404 Kupa ShqDSC 0945 Kupa ShqDSC 0991 Kupa ShqDSC 0999 Kupa ShqDSC 0995 Kupa ShqDSC 1005

Të dielën me datë 05.02.2017 në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit, nën organizimin e Federatës Shqipëtare të Skive dhe nën mbështetjen e Federatës Skitare të Kosovës u mbajt “Gara e Hapur Kombëtare e Shqipërisë” në disiplinën e Sllallomit të Madh për të gjitha kategoritë.

Në këtë garë morrën pjesë garues nga Shqipëria dhe Kosova të cilët treguan kualitet të lartë në rezultatet e arritura.

SHIKO REZULTATET!

Ky ishte bashkpunimi i parë zyrtar në mes të dy federatave dhe në të ardhmen pritet një bashkpunim edhe më i madh në të gjitha aspektet e sportit të skijimit.

Fotot e huazuara nga: sportrks.com