FSK Kosova Logo

-Federata Skitare e  Kosovës  me datë 17 .01.2016  në Boge të Rugovës, fillon me aktivitetet e saja me garën  “ Kupa Dëshmorët e Kombit “  në disiplinen Sllallom për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016.

 

Me datë  16.01.2016 (e shtunë) në ora 19,30 në hotel “Ke Luani” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqsues të klubeve dhe  tërheqja e numrave të garuesve.

 

Me datë 17.01.2016 ,në ora   9,30 m.  shiqim i shtegut,

në ora 10,00 m.  hapja solemne,

në ora 10,30 m. starti I (grahja e par)

në ora 13 00 m. starti II( grahja e dytë)

në ora 16,30 m. shpallja e fituesve.

 

Pas gjdo grahje të parë bëhët pushim prej 10 m. për verifikim të diskualifikimeve nga gjyqtarët.

 

Vërejtje klubet kanë obligim që para tërheqjes së numrave startues të bëjnë pagesën për startim të secilit garues nga 3 eu. që marin pjesë, gjithashtu para tërheqjes së numrave startues secili klub duhët bëjë pagesën prej 50,oo eu, si kaucion për numra startues, të cilat u kthehen klubeve nëse i kthejn  të gjitha numrat të cilët i kan mar fillimisht .

Gjithashtu ekipet të cilat nuk e kan bërë pagesën e kuotizimit për vitin 2016  nuk mund të marin pjesë në gara.

 

Ju lutemi që ti përmbaheni këtyre vërejtjeve.